Přidat vlastní recept
Tvarohovo-vajíčková pomazánka se sardelkou

Tvarohovo-vajíčková pomazánka se sardelkou

předkrmy / studená večeře
30 minut
Jednoduché, rychlé, ale vynikající občerstvení na oslavu, pro návštěvu nebo jen tak večer k filmu :-)

Ingredience

250 gpolotučného tvarohu Tatra
3vejce uvařená natvrdo a nastrouhaná
2lžíce majonézy
2lžičky dijonské hořčice
30 gsardelových oček v oleji s kapary
sůl
pepř
1svazek pažitky
červená cibule a pažitka na ozdobu
pečivo

Videorecept

Postup

1.
V misce smícháme vejce, sardelová očka, majonézu, hořčici a polotučný tvaroh. Dle chuti osolíme a opepříme.
2.
Nadrobno nasekáme pažitku a vmícháme do připravené směsi.
3.
Směs namažeme na nakrájené pečivo, odzobíme červenou cibulkou a pažitkou.
4.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!

Komentáře


Naše webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.