Přidat vlastní recept
Nepečený cheesecake s jahodami a Pikaem

Nepečený cheesecake s jahodami a Pikaem

pečení / sladké / dezerty
30 minut
Pro nás je hitem letošního léta nepečený cheesecake s jahodami. Zkuste ho i Vy :-)

Ingredience

KORPUS:
95 gTatra másla
235 gsušenek Lotus, rozlámaných
50 glískových oříšků
NÁPLŇ:
500 gtučného tvarohu Tatra
3žloutky
125 gmoučkového cukru
80 mlpomerančové šťávy
250 gricotty
75 gželatinového ztužovače za studena
semínka z jednoho vanilkového lusku
ZDOBENÍ:
Pikao v tubě
jahody, máta

Videorecept

Postup

1.
Smícháme rozlámané sušenky, namleté ořechy a máslo a tyčovým mixérem rozdrtíme na jemnou drobenku.
2.
Drobenku vmačkáme do formy na koláč vyložené pečícím papírem a necháme v lednici ztuhnout.
3.
Mezitím utřeme vaječné žloutky s moučkovým cukrem. Přidáme pomerančovou šťávu, ricottu, tvaroh, ztužovač a semínka z vanilkového lusku. Vše pečlivě promícháme a rovnoměrně rozetřeme na vychlazený korpus.
4.
Vše dáme znovu do lednice ztuhnout. Poté pouze ozdobíme jahodami, mátou a Pikaem.
5.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!

Komentáře


Naše webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.