Přidat vlastní recept
Hermelínové kuřecí nudličky se šťouchanými bramborami

Hermelínové kuřecí nudličky se šťouchanými bramborami

teplá kuchyně
30 minut
Tento recept pro nás připravil šéfkuchařka Eva - Kamparium - Restaurace & Steak

Ingredience

8 clřepkového oleje
150 gkuřecí prsa
8 clTatra smetany 28 %
50 gHermelínu
sůl, pepř a koření dle vlastní chuti
pórek
uvařené brambory
cibulka
10 g Farmářské máslo
sůl
petřželka

Postup

1.
Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí nudličky, které jsme osolili, opepřili a spojili s kořením. Restujeme do zlatova, poté přidáme na nudličky nakrájený pórek , který také krátce orestujeme. Přidáme hermelín, nakrájený na kostičky a přilijeme smetanu. Necháme povařit.
2.
Na šťouchané brambory potřebujeme uvařené brambory, které rozšťoucháme. Přidáme na másle orestovanou cibulku, lehce osolíme a ozdobíme nadrobno nasekanou petřželkou.
Dobrou chuť!

Komentáře


Naše webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.