Přidat vlastní recept
Burizonové koule

Burizonové koule

sladké / dezerty
90 minut
Angelika Karasová Maroszová
Burizonové koule hodí se jako Vánoční cukroví nebo na oslavu.

Ingredience

1Salko tradiční
1Máslo
240gBurizonů
300gCukr krystal

Postup

1.
Z cukru udělejte karamel, čím tmavší tím lepší doporučuji větší hrnec.
2.
Odstavte z plotny a po částech přidávejte kousek másla a část Salka, hodně míchejte.
3.
Do vzniklé hmoty přidejte burizony a důkladně zamíchejte.
4.
Za tepla tvořte kuličky a nechte na tácku zaschnout. Pozor je to hodně teplé.
Burizonové koule - 5. krok
5.
Po zaschnutí nechte uležet nejlépe v lednici asi týden.
6.
U nás je to nejoblíbenější Vánoční cukroví.
Dobrou chuť!

Komentáře


Naše webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.