Přidat vlastní recept
Karamelka řezy

Karamelka řezy

pečení
120 minut
Monika Hodanová
Upeču buchtu, udělám krém ♥

Ingredience

150gcukr moučka
4vejce
180gmouky
1prášek do pečiva
1džem
1,5balíčku piškotů
0,1lrum nebo aroma
1zkaramelizované Salko
250gtvaroh balený jako máslo
250gmáslo 82%
100gčokoláda

Postup

1.
KORPUS: Ušleháme si sníh z bílků. Žloutky s cukrem do pěny, ručně vmíchám polohrubou mouku a kypřící prášek. Pak opatrně vmícháme sníh z bílků. Dáme péct. Korpus potřeme oblíbeným džemem. Poklademe piškoty, které jsme opatrně namočily do rumu či aroma. KRÉM: Salko si můžeme den předem dvě hodinky uvařit v plechovce, nebo koupíme zkaramelizované. Máslo si změklé vyšleháme, přidáme Salko a tvaroh. Rozetřeme na korpus, vidličkou uděláme šrafování a rozpuštěnou čokoládou opačným směrem pocákáme. Dáme do druhého dne vychladit do ledničky a můžeme si pochutnávat :)
Dobrou chuť!

Komentáře


Naše webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.